Hem > YH-utbildningar > Gastronomiledare – framtidens mat och protein – YH Akademin AB – distansutbildning
Nu kan du söka YH-utbildningen Gastronomiledare – framtidens mat och protein som är en distansutbildning, har en utbildningstid på ca 1 år och omfattar 200 YH-poäng. Utbildningen bedrivs av YH Akademin AB och har en studietakt på 100%. Utbildningen är öppen för vem som helst att söka och startar 8 september 2025
Denna utbildning är en påbyggnadsutbildning för dig som är kreativ i köket och vill utveckla kunskaper och kompetens kring bland annat:
– Nya tidens protein
– Grön Mat
– Sjömat även benämnd som Blå mat
– Förändringsledarskap och arbetsmiljö
– Hållbar utveckling i kök & restaurang
Utbildningen ger dig verktyg och inspiration för att möta de krav dagens och framtidens gäster samt dina kollegor och medarbetare har i den förändringsbenägna vardag och bransch som nu är.
Gastronomiledare – framtidens mat och protein är en påbyggnadsutbildning och anpassad för dig som redan är yrkesverksam.
Att välja en yrkeshögskoleutbildning innebär att satsa på en efterfrågad och branschanpassad utbildning. Varje år granskas utbildningarna av Myndigheten för yrkeshögskolan, som beslutar om de får starta baserat på arbetsmarknadens behov. Utbildningarna utformas i samarbete med yrkesverksamma experter, vilket säkerställer att innehållet är aktuellt och anpassat till branschens krav.
De utbildningar vi presenterar uppfyller myndighetens strikta kvalitetskrav och har en tydlig koppling till arbetslivet. Det betyder att du kan känna dig trygg med att du väljer en utbildning som ger dig rätt kompetens för en framtidssäker karriär.